ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Η νέα συλλογή της LoLo socks αποτελεί όραμα δύο αδελφών, ενός οικονομολόγου και μιας κοινωνιολόγου. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση στο χώρο της ελληνικής καλτσοποιίας, ερχόμαστε να προσθέσουμε την προσωπική μας πινελιά και να δώσουμε μια νέα δυναμική στην έως σήμερα πορεία της εταιρείας. Τα στοιχεία που μας διακρίνουν είναι το πάθος μας για δημιουργία, η πρωτοπορία και ο σεβασμός στον καταναλωτή.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ;

Τα προϊόντα μας απευθύνονται: σε νέες γυναίκες  που αγαπούν τη μόδα και ακολουθούν τις τάσεις χωρίς να υποτιμούν την αξία της ποιότητας. Επίσης σε γονείς που ενδιαφέρονται για το ξεχωριστό στυλ των παιδιών τους, προσθέτοντας στο ντύσιμό τους ένα μοντέρνο αξεσουάρ. Τέλος, σε νέους άντρες που φροντίζουν για την εικόνα τους και δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως είναι ένα ζευγάρι χρωματιστές κάλτσες.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΜΕ;

Η νέα συλλογή για το 2020 έρχεται να προσθέσει το δικό της στίγμα στη μόδα παντρεύοντας στοιχεία όπως τα λαμπερά ροκ στρας με ανθάκια, που μας μεταφέρουν σε πιο «ρομαντικές» εποχές. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε για εμάς η ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας να ξεχωρίσει, αλλά και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον που πλέον δίνει ο άντρας στην εμφάνισή του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ;

Ο στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τις κάλτσες από ένα παραγκωνισμένο κομμάτι του καθημερινού ντυσίματος σε κυρίαρχο αξεσουάρ στην εμφάνιση του καθένα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ

Η συλλογή της LoLo socks για το 2020 αποτέλεσε μια νέα πρόκληση, καθώς εμπνευστήκαμε από τις διεθνείς τάσεις της μόδας. Πραγματοποιήθηκε με τη χρήση υλικών όπως του lurex, της πέρλας, του στρας, του χειροποίητου φιόγκου, της πούλιας, της συνθετικής γούνας και της δαντέλας. Για άλλη μια χρονιά βασικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε κατεξοχήν είναι το καθαρό βαμβάκι που διατηρεί δροσερό το πέλμα. Παράλληλα, φροντίσαμε να καλύψουμε τις αγοραστικές επιθυμίες των αντρών, προσφέροντας μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που προσδίδουν περισσότερο ενδιαφέρον στο outfit του άντρα. Φυσικά, υπάρχει και η unisex συλλογή με αθλητικές πετσετέ κάλτσες σε διάφορα χρώματα και ρίγες. Τέλος, με ιδιαίτερη αγάπη σχεδιάσαμε τη συλλογή για τις παιδικές κάλτσες, κάνοντας τους μικρούς μας φίλους πρωταγωνιστές του στυλ! Κάλτσες που έχουν design υψηλής ποιότητας και αισθητικής αφού είναι σχεδιασμένες από κορυφαία υλικά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι κάλτσες μας είναι αμιγώς ελληνικής κατασκευής.

Μενού